sorry

jag har inte skrivit på länge:( men jag tror inte jag har några som läser. licksom jag har typ inga kommenarer. så om ni kommenterar så skriver jag

smileys till C-box

(detta är på blogg.se) börja med att logga en på din C-box. sen klicka på options. sen på det som jag ringat in med rött. sen, klicka på det som jag ringat in med grönt. då kommer detta upp. där jag satt en svart prick ska ni smileyns URL. på det röda, vad man ska skriva för att får framm smileyn. och på det oranga, skriv inget. om ni inte har någon URL till någon smiley. ta ett fotto ev en. (med prt sc). sen markera smileyn och skär. sen sparar du. går in på din blogg. ta nytt inlägg. sen bild och blädra efter bilden. (eller skriv namnet). sen drar du den hit:  (bara tog en bild) sen släpp bilden där. och sen finns koden där. kopiera koden och skriv in i http:// . förästen ta bort http:// och klistra in. och sen skriv namnet. och spara. så finns smileyn där i dina smileysar!. lätt va ;) lycka till!

trött...

jag gjick nyss upp. jag ska nog gå och lägga mig igen. http://planetsmilies.net/tired-sleeping-smiley-17370.gif

smileys

min syrra en gong i tiden, visade mig ett ställe där man fick smileys. jag sa nej. men nu har jag det. i chatt boxen har jag några. jag vet inte om det går här. kommer det en hand burgare nu?


det gjcik! coolt det va kul! fast nu måste jag dra.
troll-karls eleverna siik och zooko del 1.

en dag va två pojkar ute i skogen. ocg plocka svammp. så här såg dom ut. typ så där. dom gjick och gjick...  sen sen hittade dom ingen smammp. eller jo men bara gift. då bler siik arg. han tog två svammpar han alldrig sett. och pressade, sen efter ett tag sved det. han tyckte det gjored så ont, att han satt handen mot huvudet. då hende det. han såg helt liv lös. zooko blev helt skräck slagen. men vad han inte viste. tillbaka till siik. han hammnade i ett eld palats typ. sa siik. sen hörde han något bakifrån sa en röst. han sa att han hade tre frågor. sa han. fråga ett: vart är vi i din fantasi. sa han. jag tänkte... ja om jag svarar fel så hender väl inget. så jag sa: i en ande värld. jag hade rätt fråga två: vad är mitt hus djur. sa han. jag sa en drake. och rätt igen. fråga tre: varför tror du jag ställer frågor. sa han. jag sa eeh.... något med magi sa jag. jag hade ennu en gong rätt.
jag åkte en portal hem. jag berettade allt för zooko


....................................................fortsättning följer........................................................

bloggar

ja jag har facktist tre bloggar. här kommer dom: panfusiik.bloggplatsen.sepanfusiik.bloggsida.se, och dena. jag ska nog gjöra en till sen.

fel

i förra inläggeet blev det stora fel... jag skulle gjöra första delen av min saga fast jag skulle till docktorn. fast jag måste ju ofra mig ibland :S fast nu ska jag dra. ha en bra dag

namn skylt

jag vet inte om det går nu heller. men en gammal header kan jag nog ha som namn skyllt. jag ska se om det går. https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2160248/images/2010/alex_118340922.png

spel!

här kommer ett spel... det tycker min bror är super kul! fast nu ska jag gjöra någott annat.
Custom Glitter Text

(testar)

jag bara testar nu. jag vet inte om det går... men har jag glitter text nu?
Custom Glitter Text

smiley :D

här kommer en smiley kanske lite stor? ja det blev den men dom funkar :thumbup: fast nu måste jag gå...  ses

smiley

jag har fixat lite smiley det va en. här kommer en i blå fast nu ska jag fixa fler... om jag hittar...

röstningen är över

ja rubriken säger allt. röstningen på villken stil jag ska ha är................... trumm virvel.................... nummer två!! ska ta på mig den på panfu nu. och trollkarls eleverna siik och zooko, (vår saga) kommer så snart och zooko har bestämmt när den ska komma. dag, vecka, tredje dag, osv. så den kommer snart. så tills dess ha det bäst.

låt

kola in detta jag vet inet om det går. men annars klicka här! men nu ska jag dra. jag ska se en bio film med zooko någon dag. (senaste dagarna) så ha en bra dag så ses vi. (eller inte)
chatten!

ängkligen har jag en :D så lägg gjärna en kommentar där. och ha en bra dag

snön kommer i panfu!!!

eller kanske inte snön... men igloon! nästan som carls... nästan lika. och tror ni inte på mig så klicka här så får ni se. men nu måste jag dra. ha en bar dag önskar jag..

snälla snälla snälla!

snälla kan jag få va med på blogg listan. jag har gjort det här tre gonger. snälla säg att fyra är mitt lycko tal! snälla jag vill va på blogg listan!!

rösta!

skriv i kommentarena villken som är finast. och den ska jag ha. såå... bara rösta!! ha en bra dag.

testar

jag vet inte om det går men klicka här en bra låt:)

min design

jag mixtrade lite i kod/stil mallen. det blev rätt myckett skilnad. ett väldikt kort inlägg. ha en bra dag siik. P.s jag vill så gjärna ha panfus nyhets brev.

mitt nya rum!

den kanan är jätte kul! ja och så ville några va med på bild. jag skulle ha två bilder om jag kunde -.- fast nu ska jag äta. ses någon gonglångkalsång XD

mitt förslag på nui och trawui

hoppas att jag vinner;) ses  någon gong lång kalsång! XD

panfu blogg listan

jag skulle få in min blogg till blogg listan igen. så kan jag få min blogg i panfublogglistan? snälla!

panfu blogg listan

jag gör det här en gong till :S kan jag få min blogg på blogg listan med panda bloggare?

en bild

en bild som jag bara älskar;) den blev så bra:) fast nu måste jag dra. ses någon gong longkalsong;)!

fler kloner

bra att dom inte tar min stil. och att dom blev goda -.- nu är dom facktist kul;)  och så snart som möjlickt ska jag börja sagan:)

klonarna blir agresiva!

dom vill ta över panfu! jag måste ta ett allvarlikt snack med bookworm -.- ^_^

bookworm!!

fast det är ju endå rätt kul;) fast lite dummt att inte säga att jag skulle få en klon:S nu ska jag gå ut med hundarna:) älskar er <333

jag såg max!!!

det är han med hatten.  och ledsen för den dåliga upptateringen. och jag är klar med en header. fast jag kan inte ladda upp den. så jag får hoppas att jag klarar det någon gong. håll höjd siik!

(zooko skriver) ett inlägg om ingett alls ;P

jag skulle bara säga. happy halloween!!! håll höjd zooko!

RSS 2.0