text från tyska panfubloggen!

här kommer det: Kärlek pandor, Vi kommer i dag med en oro för er att många av er är mycket upptagen, förändringar. Min morfar sa alltid: "Förändringar är bra, bara de övergångar är ibland svårt." Vi kommer i dag med en oro för er att många av er är mycket upptagen, förändringar. Min morfar sa alltid: "Förändringar är bra, bara de övergångar är ibland svårt." Puhhh! Jag hoppas att din mamma har köpt flera par av dem ... Men jag menade verkligen förändringar på Panfu. Nyligen har vissa saker förändrats, pandor vi känner delvis, under flera år, t.ex. slottet terrassen, spelare kort eller webbplatsen. Det är stora förändringar för oss alla, som vi först måste vänja sig vid. Detta kan ibland ta ett tag. Dock bör du alltid komma ihåg: Panfu förblir Panfu, så din favorit värld att chatta, träffa vänner och lösa hans äventyr. Förändringar pågår oftast i en riktning som bedöms som god. Förändringarna Panfu inte bara se nya mönster men också ge många äventyr som är mer spännande än någonsin tidigare, och var och en av er pandor på prov. Så håll ögonen öppna på det! Och glöm aldrig: Vi kan inte hänga dig! Vi läser varje kommentar noga och vägleda dem, naturligtvis, också tillämpas på Panfu-teamet (som för övrigt kärleken är total och du seriöst!). Oss och laget är dina åsikter Panfu oändligt viktiga och vi är glada att du är så mycket oroade över Panfu! Fortsätt så! håll höjd! Max och Ella tror att det var rätt, herrå!

wood skriver!

ja, jag tänkte skriva lite här! jag vet inte om siik vill det, men vem bryr sig!!?? jag är sugen på kex... jag måste bara nå upp... yes! *äter* måste dra!

jag har inte slutat blogga!!!

jag har inte slutat!! men jag har bara ingen dator... så jag kan inte blogga. och sen har zooko flyttat! kommer inte se honom på ett hallv år!!! men hej då.

bara ett inlägg

jag har märkt att jag tappar många besökare, men jag värkar öka och öka dom som tittar in ett par gånger! fatta 0
//siik (men vem skulle det annars va? xP)

snabbt inlägg!

ja är hoss mormor, jag ska inte ha datorn, men jag måste skriva nu!! osså ogorde jag en header mall nyss! :thumbup: denna:  höger klicka på den, kopiera bild, ta upp den i något bild-proggram, sätt dit bilder, skriv blogg namn osv..., spara den (i png), jag kan tyvär inte förklara hur man laddar upp. för jag har inte riktig stil mall! jag gjorde en. på egen mall. så den är jätte annorlunda. men nu måste jag dra!!


//siik (vem annars xD)


vill inte ha en rubrik!

jag har inte bloggat på jätte länge!!! men det är för att jag inte har någon dator!! jag har åkt hem till min mormor nu, och snälla! fråga inte varför! ses kanske. hej då!
     (har inte bilden xD)

RSS 2.0